Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΙΣ ΛΟΥΤΣΕΣ


ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  - ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
4/3/2012  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως είχαμε ανακοινώσει στις αρχές της εβδομάδας , μέλη του Πυρήνα μας, βρέθηκαν σήμερα στον οικισμό Λούτσες της Βόρειας Κέρκυρας για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία αναδάσωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Κέρκυρας και να συνδράμουν, φυσικά, και στην προσπάθεια των μελών του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου.

Θεωρούμε σημαντική την εθελοντική συμμετοχή μας κυρίως γιατί όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν, είχαν ζήσει από κοντά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή και θεώρησαν ως καθήκον την συμβολή τους στην αναδάσωση. Γι` αυτούς ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην πατρική γή τους.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως τους "σωτήρες" της φύσης, αλλά την φύση ως μητέρα και εγγυήτρια της ευημερίας μας και σημαντικό τμήμα της εθνοφυλετικής μας ταυτότητας.

Ακόμα πιο σημαντικό από την δική μας συμμετοχή, ήταν η μαζική συμμετοχή νέων σε ηλικία ανθρώπων σε αυτή την προσπάθεια. Γεγονός που μας κάνει να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους φορείς , επίσημους ή εθελοντικές ομάδες, αλλά και στους μεμονωμένους συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

 «Φαντασθτε τι χετε Πλοτον Θεο. Τί Παλάτι θ θέλατε; Κλείσετε τ μάτια σας κα φαντασθτε. πειτα νοίξετε τ μάτια σας: Τ χετε μπρός σας, ραιότερον το ραιοτέρου νείρου. Εναι ΓΗ ΣΑΣ.»