Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση για την πώληση του "Ερημίτη"

Η κυβέρνηση - υπηρέτης των παγκόσμιων τοκογλύφων. με συνοπτικές διαδικασίες, μιμούμενη συμπεριφορές που μόνο κυβέρνηση κυρίαρχης χώρας δεν θυμίζουν, προχώρησε στην παραχώρηση της περιοχής του Ερημίτη στην Κασσίωπη σε επενδυτική εταιρεία αμερικανο-εβραικών συμφερόντων.

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της, αυτή η κυβέρνηση - υπηρέτης των τοκογλύφων, τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας θεωρεί πως μια επενδυτική εταιρεία,εντελώς άσχετη με ξενοδοχειακές / παραθεριστικές επενδύσεις, θα "συμβάλλει" στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού και προσπαθεί να μας παραμυθιάσει με την δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας στην περιοχή αφού πρώτα φυσικά θα έχει δημιουργήσει ένα κινεζοποιημένο εργασιακό περιβάλλον για τους Έλληνες με την πολύτιμη συμβολή, στην προσπάθεια της αυτή, της παρουσίας των κάθε λογής αλλοδαπών εργατών που καιροφυλακτούν για να αρπάξουν κάθε διαθέσιμη θέση εργασίας.

Η κυβέρνηση - υπηρέτης των παγκόσμιων τοκογλύφων συνεχίζει την εθνοπροδοτική δράση της εκτελώντας με κάθε τρόπο τις εντολές των αφεντικών της και δεν διστάζει να παραμυθιάζει τον Ελληνικό λαό με όμορφα λόγια - "ανάπτυξη" , "νέες θέσεις εργασίας" - προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να προλάβει να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Ελληνικής γής.

Είναι καθήκον κάθε Κερκυραίου, αναλογιζόμενος το ένδοξο παρελθόν του, να αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια του απέναντι στις εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις.