Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσία του Πυρήνα Κέρκυρας στο μνημόσυνο του Έκτορα Γιαλοψού

Κλιμάκιο του Αγωνιστικού Πυρήνα Κέρκυρας βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 10/2/2013, στο χωριό Αφιώνας, τόπο καταγωγής του ήρωα αξιωματικού Έκτορα Γιαλοψού, όπου ο Δήμος Κέρκυρας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν του.

Μέσα σε μια συγκινισιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι Συναγωνιστές μας, βροντοφώναξαν "ΑΘΑΝΑΤΟΣ" για να τιμήσουν έναν άνθρωπο που ναι μεν δεν είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν απο κοντά όμως σκύβουν ευλαβικά το κεφάλι μπροστά σε αυτόν που την κρίσιμη ώρα έκανε το ΚΑΘΗΚΟΝ του.

Σωπαίνουμε μπροστά στο μεγαλείο ενός Ήρωα και ορκιζόμαστε πως δεν θα τον ξεχάσουμε. Η πράξη του είναι μια αχτίδα φωτός και ελπίδα για την μίζερη καθημερινότητα μας.

Η Χρυσή Αυγή ήταν ο μοναδικός πολιτικός φορέας που παρέστη στην σημερινή τελετή και οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με ένα ζεστό χειροκρότημα απο τους κατοίκους της περιοχής και μας έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την παρουσία μας.

Αυτή η ζεστή υποστήριξη των απλών συμπολιτών μας, είναι που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πατρίδα.




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τηλ. 6937621556
email : xryshayghkerkyras@gmail.com